Striptease Rtbf  thumbnail

Striptease Rtbf

Published May 19, 23
10 min read

De Loop 26 19.indd - Weekkrant De Loop Helmond

Als wraak wil hij hun kamers vol confetti strooien. Jeanne verneemt van haar boekhouder dat ze te weinig onkosten heeft, daarom koopt ze een faxtoestel. Omdat Jeanne niets kent van faxen, geeft ze opdracht aan Odilon om de bestellingen door te sturen. 13 23 februari 1998 Jef is een helm kwijt die hij als geschenk kreeg van zijn schoonmoeder.

Wat hij niet wist, is dat Ria ook een echte adviseur heeft ontboden - striptease motocross. 15 9 maart 1998 Ria en Betty willen deelnemen aan een radiospelletje om op die manier een etentje met Koen Wauters te winnen. Odilon heeft een blauw oog dat hem werd uitgedeeld door een net vrijgelaten gevangene.

16 Gastoptreden van Martine Jonckheere 16 maart 1998 Bij toeval is Jef op de achtergrond geraakt in een scène van Familie. Betty wil nu een rol in die soap. Een verdelgingsdienst moet de luizen bestrijden die leven op Jefs planten. Hij speelt met hen kaart voor geld en wint een redelijk bedrag.

Omdat Jeanne niet toelaat dat iemand van het andere geslacht in de kamer blijft slapen, moet Ilya zich voordoen als Jo's neef en Nadia als diens zus - striptease motocross. Nr. serie Nr. seizoen Titel van aflevering Opmerking Uitzenddatum 1 Eerste aflevering met Pepijn Caudron, Bert Van Poucke en Esther Leenders 30 november 1998 Jeanne is in haar nopjes met de nieuwe oogst studenten.

Gentil is een op en top gemotiveerde student en vastbesloten om het te schoppen tot chirurg. En Tineke, een echte Hollandse van poepchique komaf. Het zit er meteen bovenarms op tussen Jef en Gentil. 2 7 december 1998 Nu de studenten met overschotten sterkedrank zitten van een fuif, doet Het Snoephuisje dienst als nachtwinkel.

Hichte Juni 2012 Drukker.pub - Bakhuizen, Mirns & Rijs

3 14 december 1998 Door toedoen van Gentil lijkt Jef last te hebben van woedeaanvallen. Jeanne nodigt Odilons neef uit, van wie ze denkt dat hij psychiater is - striptease motocross. De neef is zelf echter psychiatrisch patiënt. Dieter probeert Tineke te bewijzen dat ook de Belgische studenten niet om een stunt verlegen zitten.

5 28 december 1998 Jef is voorzitter geworden van de biljartclub. Omdat hij Jeanne niet goed durft te zeggen dat hij nog meer van huis zal zijn, doet hij haar een hond cadeau. 6 4 januari 1999 Lus en Tineke opperen het idee om een lingerieverkoopavond te organiseren (striptease motocross). Jeanne ziet dat niet zitten en vreest dat dit sommige mannelijke studenten te veel zal ophitsen.

9 25 januari 1999 Hugo wil een pikante foto van Tineke voor een lookalike wedstrijd van bekende personages uit computerspelletjes. Jef heeft een week verlof, maar dan blijkt dat zijn schoonmoeder deze week komt logeren. 10 1 februari 1999 Jef rekent op de hulp van Odilon bij het schilderen van de winkel.

De studenten proberen korting op hun huur te bekomen. 11 8 februari 1999 Jeanne wil dat Jef in het zwart als tuinman gaat werken bij mevrouw Hulpiau. Met dat geld wil ze een verkoopster aannemen die ook in het zwart werkt. Gentil beweert dat hij een vriendin heeft die in het buitenland studeert.

Odilon heeft via een gevangene ook tickets bemachtigd. striptease motocross. Jef vreest dat deze tickets vals zijn en wil ze stiekem omruilen met degene die Dieter en Gentil hadden gewonnen. Dan blijkt dat net op de avond van de match de rijke ouders van Tineke op bezoek komen en Jeanne wil dat Jef dit bijwoont.

Familie - Aired Order - All Seasons - Thetvdb.com

Ze dwingt alle bewoners en bezoekers om buitenproportionele hygiënische maatregelen te hanteren. 15 8 maart 1999 De brommer van Jef is stuk en Jeanne wil niet investeren in een nieuwe omdat de slaapkamer aan vervanging toe is. Odilon leent dan maar van een gevangene een zware chopper. Gentil veinst dat hij doof is nadat Dieter en Hugo de muziek van Gentils hoofdtelefoon te hard hebben gezet.

Jeanne wil dat Odilon wint en geeft hem bijlessen in de actualiteit. 17 22 maart 1999 Omdat Jef en Jeanne voor een weekend weggaan, mogen de studenten niet in het huis verblijven. Gentil wil dit net wel en maakt Jeanne wijs dat hij door zijn vader wordt mishandeld. Odilon wil dat een van de studenten zijn nichtje bijles wiskunde geeft.

2 22 december 1999 Jeanne en Lus organiseren een kerstfeestje (striptease motocross). Jef geeft onderdak aan een vuurwerkdeskundige, maar zegt tegen Jeanne dat de man een dakloze is. Door tal van misverstanden ontstaat er ruzie tussen de studenten. 3 29 december 1999 Jef en Odilon willen samen een visvijver kopen. Er staat er momenteel een te koop aan een gunstig tarief, maar omdat Odilon vreest dat de wereld binnen de 24 uur zal vergaan, wil hij niet investeren.

Hun vermoeden wordt bevestigd wanneer Jeanne de volgende dag een blauw oog heeft. Lus vindt een bijl en schakelt de politie in uit vrees dat Jef Jeanne zal vermoorden. Tineke heeft niet voldoende gestudeerd en hoopt de examenvragen op een of andere manier te bemachtigen. Hugo, stapelverliefd op Tineke, wordt door Dieter aangespoord om de vragen te stelen uit de tas van de professor.Tineke is van Nederland en Veerle, het nieuwe lief van Hugo, moet doorgaan als de Zweedse Vörle. Verder zetten ze een complot op zodat Gentil van het kot wordt gesmeten en Vörle de kamer kan overnemen - striptease motocross. 6 19 januari 2000 Jeanne krijgt het aanbod om manager te worden van de lokale supermarkt.

Het Bewoonbare Land - Vu Research Portal

Jeanne wil niet ingaan op het aanbod omdat ze de studenten te hard zal missen. Daarom zet Jef de studenten op tegen Jeanne. 7 26 januari 2000 Jeanne schakelt de hulp in van Odilon om als winkeldetective een oogje in het zeil te houden omdat er te veel snoep wordt gestolen.

Tineke, die de trouwpartij mee helpt organiseren, telefoneert voortdurend naar Nederland waardoor de telefoonrekening enorm hoog oploopt. 10 23 februari 2000 Tineke vreest dat ze zal buizen voor haar examen. Gentil beweert dat hij de leerstof nog kent. Vandaar dat hij, verkleed als vrouw, het examen zal afnemen op voorwaarde dat Hugo en Dieter zich ook als vrouw verkleden.

Wanneer ze verneemt dat in het biljartcafé ook een televisie is, beslist ze om vanaf nu mee te gaan naar het biljarten, dit tot ongenoegen van Jef en Odilon. 11 1 maart 2000 Mimi heeft een invitatie gekregen om bij de nieuwe Duitse buren te gaan dineren. Jeanne is jaloers omdat zij zowat de enige uit de straat is die nog geen uitnodiging heeft ontvangen.

12 8 maart 2000 Jef heeft huisarrest omdat hij gespot werd met de studenten in een louche café. Tineke heeft twee tickets voor een "moderne dansvoorstelling" en vraagt Jeanne mee (striptease motocross). Jeanne weet niet dat het een optreden van Chippendales betreft. 13 Laatste aflevering met Steve Geerts en Nicoline Dossche 15 maart 2000 Omdat Jef en Jeanne ruzie hebben over hun vakantiebestemming – een zonvakantie of een visvakantie in Schotland – stelt Jeannes moeder voor om met hun gedrieën op reis te gaan naar Lourdes.

Jef wil zijn kamer gebruiken om er een biljarttafel te zetten, maar weet niet dat Dieter zijn uitbundige vriend en feestvarken Lukas naar het studentenhuis heeft gestuurd om de kamer over te nemen. 2 8 januari 2001 Jeanne vindt dat Jef een pantoffelheld is, maar haar mening verandert nadat hij beweert Hugo een blauw oog te hebben geslagen.

1> ^Honoré, een verre neef van Jef, brengt een bezoek en pakt Jeanne meteen in. 4 22 januari 2001 De studenten willen pasta-avond organiseren, maar Jeanne staat dat niet toe. Jef beweert dat hij haar beter kan overtuigen dan de studenten. Daarom dient hij zich te bewijzen tegen de volgende avond en maakt hij een weddenschap met Lukas.

Brigitte krijgt van Tineke een restyling in de hoop dat de jongens haar zien staan en ze een vaste vriend vindt. 5 29 januari 2001 Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Gentil denkt verkeerdelijk dat Odilon terminaal is en weldra zal sterven. Daarom tracht hij Odilon te overtuigen om hem als wettelijke adoptiezoon aan te nemen in de hoop zijn erfenis binnen te rijven.

Omdat er te weinig kamers zijn, moeten Lucas en Hugo een kamer delen. 7 12 februari 2001 Omdat Jeanne niet toelaat dat mensen van het andere geslacht op een kamer blijven slapen, veinst Hugo homoseksueel te zijn in de hoop dat zijn nieuwe liefde, Lieve, kan overnachten. Gentil vreest dat Hugo op hem verliefd is.

Jef maakt Jeanne wijs dat hij op sollicitatie gaat, maar gaat in werkelijkheid biljarten. 8 19 februari 2001 Hugo heeft te ver in de muur geboord waardoor hij de onderliggende kamer kan inkijken. Daarom maakt hij enkele nieuwe gaatjes in de hoop te kunnen binnen gluren bij Tineke. Jeanne verkoopt zelfgemaakte snoeptaarten, maar niemand heeft interesse.

9 26 februari 2001 Mimi durft aan Jeanne niet toegeven dat ze alweer gebuisd is in haar theoretisch rijexamen. Ze vraagt Lucas om haar tegen betaling les te geven. Aan Jeanne maakt ze wijs dat ze Lucas leert naaien. Gentil verstaat onder de term naaien iets anders en denkt dat Mimi en Lucas een koppel vormen vandaar dat hij Mimi's man Jos inlicht over de affaire.

Mogen We Een Tuinfeest Organiseren? Waarom Mag Een ...

Om daar onderuit te komen, bekeert ook Jef zich tot het Swamiisme. Gentil wordt betrapt met een Playboy-tijdschrift. 12 19 maart 2001 Een brief in de vestzak van Odilon, verzonden door een Truus uit Amsterdam, doet Jeanne vermoeden dat hij een lief heeft. Ze vreest dat Truus uit is op zijn geld.

13 26 maart 2001 Een dronken Jef is in de Dijle gesukkeld, maar maakt Jeanne wijs dat hij de hond van een arme, oude man heeft gered. Wanneer Jeanne en Brigitte dit in de media willen verspreiden, tracht Jef dit nog te verhinderen door te zeggen dat het eigenlijk de burgemeester zelf was die in het water was gevallen en dat niemand dat mag weten. striptease motocross.

Jef wil dat Jeanne de cursus blijft volgen omdat zij dan minder thuis is. Daarom schakelt hij "een kunstkenner" in. Omdat daardoor Jeanne haar volledige aandacht naar het boetseren gaat, doet Tineke de winkel. Zij wil bijverdienen en verkoopt er ook haar kleren. Al snel willen de andere kotstudenten ook hun oude bezittingen verkopen.

Hugo achterhaalt dat Tineke ergens een piercing heeft. Odilon overhoort het gesprek en is verbaasd over de lage prijs van de piercing en dat dit aan huis kan. Odilon heeft de termen piercing en liposuctie echter verwisseld. Daardoor laat Jeanne de betreffende man komen en krijgt ongevraagd een navelpiercing. 3 22 januari 2002 Filip heeft een afspraak met Colette.

7 19 februari 2002 Filip verbergt een gouden balpen van Tineke in Hugo's kamer om hem van diefstal te kunnen betichten. Zo hoopt hij dat Hugo van kot wordt gesmeten. De andere studenten gaan in tegenaanval en veinzen dat Hugo lijdt aan kleptomanie (striptease motocross). Hugo ontdekt al snel de voordelen van deze drang en misbruikt deze.

De Rozet

Jef wil een nieuwe vishengel, maar heeft geen geld. Daarop breekt hij zijn huidige vishengel. Hij geeft dit aan bij de verzekeringsmaatschappij met de uitleg dat Odilon deze per ongeluk heeft stukgemaakt. 8 26 februari 2002 Omwille van een ruzie over het voorzitterschap bij de biljartclub wil Odilon de televisie van Jef en Jeanne niet repareren.

Jeanne achterhaalt dat Roger geen hersteller is. Uit wraak doet ze alsof Roger haar minnaar is, maar daardoor zet ze haar eigen huwelijk op spel. Hugo doet alsof hij een posttraumatisch stresssyndroom heeft om een eerder gemaakte afspraak niet na te komen. De andere studenten beramen een complot waardoor Hugo denkt werkelijk het syndroom te hebben.

Jef was van plan dit te verzwijgen zodat hij een visvakantie kan boeken. Jeanne verwacht dat ze een mooie verrassing krijgt. Wanneer Jef dat verneemt, tracht hij via valse tips Jeanne te doen geloven dat ze een cursus paardrijden krijgt. Omdat Jeanne schrik heeft van paarden, hoopt hij dat zij afziet om toch op visvakantie te kunnen gaan.

Latest Posts

Striptease Rtbf

Published May 19, 23
10 min read

Striptease Videos

Published May 08, 23
4 min read

Striptease Matures

Published May 07, 23
4 min read